Verbeter je liefdesleven

Deep dive VIP dag!

Ik was een druk baasje. Altijd in de weer. Een baan, kinderen, stiefkinderen, vrijwilligerswerk, oppasmoeder, overblijfmoeder, huishouden, partner zijn, dochter zijn, vriendin zijn. Heel veel ballen die ik allemaal graag heel hoog wilde houden. Ze noemden mij een perfectionist. En dat leek ik ook wel. Zo leefde ik. Een hoge lat waar ik regelmatig onder door schoot en dan mezelf verweet dat ik hem niet had gehaald. Mijn liefdesleven stond op een laag pitje omdat ik was gesetteld voor minder dan de ideale partner. Ik droogde op van binnen. Ik werd een buitenkant zonder veerkrachtige binnenkant. Ik deed. Ik presteerde. Ik ploeterde en zwoegde. Maar ik holde mezelf uit.

Toen kwam de burn-out. Geen moment te vroeg. Ik voelde dat het een cadeau was. Ik kon zelf niet aan de rem trekken dus mijn systeem deed het voor mij. Fysieke en emotioneel ging ik op mute. Ik ging door een diep dal van vertwijfeling en angsten. Totaal lamgeslagen en zonder enige daadkracht struinde ik door de dagen. Bijna al mijn taken gleden uit mijn handen. Ik was er alleen nog voor de kinderen. Voor het eerst in mijn leven was er tijd om te voelen. Om stil te staan. Hoe kon het zo ver komen? Na maanden van zelf-reflectie en therapie ontdekte ik mijn probleem. Ik was het zelf. Mijn zelfkritiek, mijn veeleisendheid, mijn zogenaamde perfectionisme, het nekte mij. Ik had mezelf wijs gemaakt dat ik waardevol zou zijn door wat ik presteerde.
                                                      
Ik voelde een gapend gat in mijn hart waar de liefde voor mezelf had moeten zitten. Ik leerde voor het eerst wíe ik was. Ik leerde mezelf kennen en… ik leerde mezelf lief hebben. Toen ik was gestript van al mijn rollen kwam ík tevoorschijn. Wat een geweldige transformatie! Ik leerde dat mijn geluk begon bij mezelf, ín mezelf. Ik leerde dat ik de moeite waard ben om tot in mijn vezels gelukkig te zijn. Dat geweldige besef katalyseerde een stroom van positieve ontwikkelingen in mijn leven.

Deze waardevolle lessen heb ik met open armen ontvangen. Het heeft me een rijk mens gemaakt! Al mijn relaties werden mooier, intenser en gelukkiger. Dat geluk is er ook voor jou! Het ligt voor je voeten. Het enige wat jij hoeft te doen is die kans te grijpen. Met al mijn liefde, ervaring, skills, talenten en training sta ik tot jouw beschikking. Wat zou ik je graag helpen jezelf te (her)ontdekken. Strippen van rollen en prestaties maar worden wie je écht bent. Mooie jij. Prachtige waardevolle jij. Je bent het zo waard. Let’s create love!


Vandaag staat helemaal in het teken van jouw geluk! Je maakt een diepe duik in jezelf. Je gaat ontdekken, onthullen, ontrafelen. Je krijgt inzicht in je patronen en je gewoontes. Je ontdekt waarom je steeds tegen die zelfde dingen aan loopt, waarom dingen niet goed gaan, of waarom het je niet lukt om écht diep van jezelf te houden.
Een dag vol aandacht en warmte die het voor jou mogelijk maken een deep dive in jezelf te maken. Je gaat jezelf ontmoeten! Dit is een mega bijzondere dag met een enorm groot effect. Het is mij er veel aan gelegen jou zo optimaal mogelijk te begeleiden in jouw proces zodat jij kunt groeien en ontwikkelen tot de prachtige mens die je bent!

Na een Deep dive VIP dag zul je:
  • Zelfbewuster in je leven staan
  • Beter in staat zijn je ruimte positief en krachtig in te nemen
  • Meer geluk in je leven ervaren
  • Meer zelfliefde hebben
  • Met meer zelfvertrouwen in relatie tot anderen staan
  • Inzicht hebben in je belemmerende patronen en gewoontes en ze kunnen ombuigen naar iets positiefs
  • Gevoeld hebben wat het is om liefde te ervaren en te ontvangen en dat jezelf te gunnen
  • De tools hebben om de valkuilen van je leven om te zien en je weten hoe je ze kunt vermijden
  • Gevoeld hebben hoe het is om helemaal in het centrum van de aandacht te zijn en daar van te genieten
  • Een veel gelukkiger mens zijn!
Ben je ook toe aan een diepzielduik? Heb je ook genoeg van die belemmerende patronen en overtuigingen en is het tijd voor een grote (liefdevolle) schoonmaak? Wil je eindelijk een stevig begin maken aan het leren liefhebben van jezelf? Ben je klaar met zelfkritiek en zelfoordeel en wil je het echt helemaal anders gaan doen? Wil je jezelf écht leren kennen? Wil je echt in jezelf investeren en gaan voor jouw geluk? Dan is dit de dag voor jou! Boek deze heerlijke dag nu!
(KNOP)

BONUS! 
Gun jezelf deze geweldige dag en ontvang ook nog eens deze bonus! Wat heb ik als EXTRA WAARDE aan die dag toegevoegd?                                               Een gratis sessie van, na 2 weken! Een coaching om je lessen te kunnen fine tunen, je vragen te kunnen stellen en een extra groeispurt te kunnen maken!
Klaar voor jouw deep dive? Boek dan snel jouw dag! Geluk ligt voor het grijpen!
Deze krachtige dag die je levensgeluk een mega boost gaat geven bied ik je nu tijdelijk aan voor een speciaal tarief!                                                                     De waarde van deze bijzondere dag is € 995,-  PLUS  De waardevolle BONUS twv  € 149,- . Totale waarde is dus € 1144,- Maar dat betaal jij niet!                    Ik doe je nu een geweldig aanbod!                                                                                                                                                             

Ik bied deze geweldige dag aan voor maar  € 749,- !*
*Incl. btw

Twijfel je nog? Boek dan een wake-up call! Een gratis gesprek waarin we kunnen sparren over jouw situatie en vragen en waarin we beiden kunnen voelen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Via deze LINK kom je in mijn persoonlijke online agenda. Hier kun je jouw wake-up call direct inplannen!
Helemaal klaar voor jouw deep dive naar intens geluk? Klik dan nu snel en meld je aan! Je bent zo welkom!
(KNOP)